Renoveren en isoleren van daken

Meer dan 20 jaar een ding en een ding op een zeer doordachte werkwijze zodoende we aan onze klanten een hoge garantie kunnen geven.

Door in de jaren zich te specialiseren in platte daken weten we heel goed hoe we een dak moeten opbouwen en afwerken. Zo kunnen we stellen dat de garantie op de dichting van onze daken zich niet beperkt tot 10 jaar.

Op uitnodiging gaan we altijd ter plaatse komen en de bestaande toestand bekijken. Een goede opbouw van een nieuw dak start bij de huidige situatie.

Is het dak voorzien van roofing en deze lekt dan kunnen we U verder helpen met een éénlaagse branding.

Is het dak voorzien van roofing en dient het geïsoleerd te worden dan gaan we eerst bekijken of de bestaande laag kan dienen als dampscherm. Gaan op de bestaande dakbedekking vervolgens isoleren en branden twee dichtingslagen. Een onderlaag van 3 mm en een toplaag van 4 mm. (dubbele dichting!)

Het succes van ons bedrijf berust zich op de afwerking met dubbele dichtingen en nooit met tegennaden te werken. Dit is de garantie op een lange levensduur. Bij ons eerste onderhoud leggen we dit graag aan U uit!

Overtuig U zelf en kijk naar onze detail foto’s. Vul het contactformulier in en we komen vrijblijvend ter plaatse.

Meer informatie