Dakonderhoud en dakherstellingen door Roofit

Verleng de levensduur van uw plat dak!

Nauwkeurige controle en preventief onderhoud van uw dak verlengt de levensduur. Huis, appartementsblok of industriegebouw; het dak onderhoud blijft zeer belangrijk. Kleine gebreken kunnen leiden tot grote lekkages met een gevolg van hoge kosten. In heel veel gevallen van waterschade is de oorzaak een gebrek aan onderhoud en controle. Speel op zekerheid en laat uw plat dak op tijd herstellen. Voor dakherstellingen in Antwerpen bent u bij Roofit aan het juiste adres.

Weet u dat uw verzekeringsmaatschappij zich kan terug trekken als blijkt dat u uw dak niet onderhoudt? Erger nog, als u huurder bent kan de verzekering van de verhuurder u aansprakelijk stellen voor de opgelopen schade aan het gebouw en dak. Uit voorzorg om dure reparaties te voorkomen is het verstandig om uw plat dak regelmatig te onderhouden. 

Ook voor duivenlast?

Buiten het plat dak onderhoud en dakherstellingen leggen we ons ook toe op het plaatsen van duivenpinnen. U zult verlost zijn van uitwerpselen en het geluid dat deze vogels maken. Contacteer ons via het contactformulier en onze vakmensen komen tot bij u om de pinnen te plaatsen. Op al onze plaatsingen krijgt u een gedegen garantie aangezien we niet werken met siliconen of lijm. Onze pinnen zetten we als enigste in België vast met bitume. Zo komen de houders niet meer los door het vriesweer of wind. Het product heeft een bescherming van 20 cm breedte per lopende meter en is voorzien van roestvrij staal.

Kostprijs Antwerpen en randgemeentes : 18 euro/lopende meter/minimum 10 lopende meters
Kostprijs andere gemeentes : 18 euro/lopende meter + verplaatsing 1.75€/kilometer

Dakherstellingen in Antwerpen met een jaarcontract

Gezien onze centrale ligging in Antwerpen nemen we voor heel België contracten aan. Indien mogelijk zullen we verschillende klanten groeperen zodat de verplaatsingskosten beperkt blijven. Met een plat dak onderhoud contract hoeft u zelf niet meer om te kijken naar de staat van uw plat dak. De dakwerker neemt zelf contact met u op wanneer er een nieuwe onderhoudsbeurt nodig is. Meestal raden wij aan om een onderhoudscontract te overwegen wanneer uw woning 10 jaar oud is.

Neem contact op voor dakherstellingen

Bij Roofit werken we met een professioneel en hecht team dat er telkens naar streeft een zo goed mogelijk resultaat bij u af te leveren. Bij ons geen middelmatige uitvoeringen of slechte service maar een verzorgde aanpak onder hoge garanties. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte voor werken aan uw plat dak!

Meer informatie