Dakonderhoud en herstellingen

Verleng de levensduur van uw dak!

Nauwkeurige controle en preventief onderhoud van uw dak verlengt de levensduur. Huis, appartementsblok of industriegebouw het onderhoud blijft zeer belangrijk. Kleine gebreken kunnen leiden tot grote lekkages met een gevolg van hoge kosten.
In heel veel gevallen van waterschade is de oorzaak een gebrek aan onderhoud en controle.
Speel op zekerheid

Weet dat uw verzekeringsmaatschappij zich kan terug trekken als blijkt dat u uw dak niet onderhoudt? Erger nog, als u huurder bent kan de verzekering van de verhuurder u aansprakelijk stellen voor de opgelopen schade aan het gebouw en dak.

Ook voor duivenlast?

Buiten het onderhoud leggen we ons ook toe op het plaatsen van duivenpinnen.
Op elk verzoek via ons contactformulier plaatsen we bij u de pinnen. U zult verlost zijn van uitwerpselen en het geluid dat deze vogels maken.
Op al onze plaatsingen krijgt u een gedegen garantie daar we niet werken met siliconen of lijm. Onze pinnen zetten we als enigste in België vast met bitume. Zo komen de houders niet meer los door het vriesweer of wind.
Het product heeft een bescherming van 20 cm breedte per lopende meter en is voorzien van roestvrijstaal.
Kostprijs Antwerpen en randgemeentes : 18 euro/lopende meter/minimum 10 lopende meters
Kostprijs andere gemeentes : 18 euro/lopende meter + verplaatsing 1.75€/kilometer

Ons werkterrein voor onderhoud met een jaarcontract

Gezien onze centrale ligging namelijk Antwerpen nemen we voor heel België contracten aan. Indien mogelijk zullen we verschillende klanten groeperen zodoende de verplaatsingskosten beperkt blijven.

Ons team!

Wij werken met een professioneel en hecht team dat er telkens naar streeft een zo goed mogelijk resultaat bij u af te leveren. Bij ons geen middelmatige uitvoeringen of slechte service maar een verzorgde aanpak onder hoge garanties.
Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte!

Meer informatie