Plat dak renoveren door Dakwerken Roofit

Op tijd uw plat dak renoveren

Een plat dak kan na verloop van tijd bijvoorbeeld scheuren vertonen of de roofing kan losgekomen zijn. Dit is een normaal proces. Uw plat dak moet namelijk heel wat weersomstandigheden trotseren. Eens bijvoorbeeld de roofing van uw dak barsten vertoont of verouderd is, is uw dak echt aan herstelling of vernieuwing toe. Begin aan dit werk niet zelf maar laat dit aan een gespecialiseerde firma over. Er wordt samen met u besproken wat er wel of niet nodig is qua dakrenovatie. Zo hoeft u geen onnodige kosten te maken, en uw dak kan opnieuw meer dan 30 jaar meegaan.

Voor welke dakwerken kunt u bij ons terecht?

U kunt rekenen op meer dan 25 jaar ervaring in werkzaamheden aan platte daken:

  • Isolatie van daken. U kiest zelf de gewenste dikte. Wij geven u hierbij de nodige raad. Wij hanteren hierbij de Isolatienorm 2020. Een goede isolatie scheelt heel wat op uw verwarmingsbudget.
  • Bekleden van daken met roofing of epdm. Een perfecte dakbedekking voorkomt lekken of beschadiging van uw dakconstructie.
  • Nazicht, herstellingen en onderhoud van platte daken. Uw volledige dak renoveren is niet altijd nodig. Soms is een herstelling voldoende. U krijgt hierin professionele raad.

Hoe pakken wij uw dakrenovatie aan?

DakrenovatieVan zodra u ook maar enig gebrek aan uw dak opmerkt, contacteert u ons via telefoon, mail of via het contactformulier op de website. Er wordt met u een afspraak gemaakt. Elke dakrenovatie is een nieuw project dat persoonlijk besproken en aangepakt wordt. Na deze afspraak krijgt u een duidelijke offerte met alle details. De renovatiewerken starten op de afgesproken dag en de planning wordt gerespecteerd. Na de werken kunt u nog altijd op ons rekenen als u nog met vragen zit of als u subsidies wilt aanvragen.

Hoe gebeuren de renovatiewerken van uw dak in de praktijk?

Een dak renoveren moet volgens de regels van de kunst gebeuren om een perfect resultaat te bekomen. Wij werken alleen met geschoolde vakmensen. Uw plat dak renoveren gebeurt als volgt:

  • Uw dak wordt volledig vrij gemaakt en ontdaan van bijvoorbeeld dakranden, inslijpingen en tappen.
  • Uw dak wordt helemaal proper gemaakt zodat het klaar ligt voor een nieuwe laag.
  • Afvoeren worden ingewerkt zoals het hoort.
  • Er wordt een nieuwe loden tap geplaatst en de laatste toplaag wordt ingebrand.
  • Schouwen en opstaande muren worden gedeeltelijk mee ingewerkt in de dekkingslaag.

Dakrenovatie volgens de laatste normen

Een dak renoveren is een project op maat. Elk dak wordt apart bekeken en er wordt op maat gewerkt. Maar om het even welk dak we ook vernieuwen, iedere dakrenovatie gebeurt volgens de huidige normen en wetgevingen. Bovendien gebruiken wij alleen materialen van de hoogste kwaliteit. Zo bent u zeker dat u volgens de laatste richtlijnen qua isolatie in orde bent en dat uw dak er terug als nieuw bij ligt.

Meer informatie