Vernieuwen van uw dakgoten en dakranden door Dakwerken Roofit

Is het tijd om uw plat dak te vernieuwen? Dakwerken Roofit heeft ervaren en goed opgeleide dakdekkers in dienst en kan u daarom vakkundig van dienst zijn met dakwerken te Antwerpen en omgeving. U kan rekenen op een professionele werkwijze, een nette afwerking, een vriendelijke en betrokken service en scherpe tarieven. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Graag helpen we u verder om uw goten en dakranden te renoveren. We werken met verschillende soorten materialen: epdm of roofing, trespa of pvs, bij ons kan het allemaal. Wij vernieuwen niet enkel platte daken, goten en dakranden, wij hebben ook veel ervaring in het isoleren van platte daken en met dakonderhoud.

Vernieuw tijdig uw plat dak en vermijd zo hoge kosten

Aangezien daken constant worden blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden, kan het zijn dat de dakbedekking na verloop van tijd versleten is en vernieuwd moet worden. Om ernstige schade, en dus hoge kosten, te vermijden is het belangrijk om tijdig in te grijpen. Door het plat dak tijdig te vernieuwen voorkomt u de kans op lekkage en schade aan de onderliggende dakconstructie. Wanneer u beslist om uw dak te vernieuwen is het belangrijk om ook even aandacht te besteden aan het controleren van uw dakisolatie.

Geen overstromingen en lekkages met een goede waterafvoer

Wanneer uw plat dak oud en aan vervanging toe is, laat u best ook even de kwaliteit van de dakgoten en het zinkwerk nakijken. Bij een dakrenovatie is de kans groot dat ook de goten vernieuwd moeten worden. Bovendien is het goedkoper om deze werken samen te laten uitvoeren door een dakwerker dan apart. Zo hoeft u zich de komende jaren geen zorgen te maken om renovatiewerken.

Dakgoten zijn onderdeel van het afvoersysteem van een woning en zorgen voor de afvoer van water vanaf het dak naar een regenwaterput of riolering. Om lekkages, overstromingen, verzakkingen of scheuren in de dakgoot te voorkomen, is een goede waterafvoer via een kwalitatieve dakgoot van enorm groot belang. Een nieuwe dakgoot kan op ieder plat dak snel en makkelijk geplaatst worden met behulp van beugels en klemstrips.

Nieuwe dakranden voor een strakke nieuwe uitstraling van uw woning

Is ook uw dakrand aan vernieuwing toe? Onze ervaren werknemers plaatsen snel en vakkundig een nieuwe dakrand zodat uw woning er weer als nieuw uitziet. 

Bekijk ons foto materiaal en laat u overtuigen. Hierbij enkele foto’s van ons laatste project… trespa afkasting en epdm gootbedekking en afgewerkt met aluminium dakranden.

 

Meer informatie