Dakwerken Roofit in Antwerpen, uw specialist in herstellen, renoveren en isoleren van platte daken

Zoekt u iemand om platte daken in of rond Antwerpen te herstellen, te renoveren of te isoleren? Dakwerken Roofit maakt er werk van! Wij zijn al meer dan 25 jaar actief in het vak en wij werken uitsluitend met ervaren en gemotiveerde medewerkers. Wij werken op maat en gaan altijd voor het beste eindresultaat. Een degelijk plat dak is essentieel voor uw woning. Samen met u zorgen wij hier voor!

Isolatie van platte daken

Hoe beter uw dak geïsoleerd is, hoe minder energiekosten u heeft. Maar het isoleren van een plat dak is een vak apart. Wij voeren dit vakkundig uit. Bij een bestaand dak gaan wij de situatie grondig bekijken. Inslijpingen, tappen en dakranden worden eerst verwijderd en we maken alles stofvrij. Daarna lijmen wij de isolatieplaten op het dak en wij voorzien het dak van een loden tap en ook een onder- en bovenlaag. Wij slijpen de muren in en plaatsen de dakranden die dubbel ingebrand zijn.

Bij een nieuwbouw gaan wij op een andere manier te werk. We starten met constructie die reeds verhoogd is. We branden een dampscherm in. Daarna isoleren we het oppervlak van het dak en we plaatsen een onder- en toplaag die ventilerend is. We brengen tappen, dakranden en inslijpingen opnieuw aan op het dak.
Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige producten van gerenommeerde merken: Recticel, Index en Belroof.
En wist u dat u ook subsidies kunt krijgen wanneer u uw plat dak isoleert? Vraag ons hierover gerust informatie of vraag informatie bij uw gemeentebestuur.

Herstelling en onderhoud van platte daken

Dakrenovatie

Bij een plat dak is het, meer nog dan bij een hellend dak, cruciaal dat het perfect onderhouden wordt. De kleinste schade kan grote gevolgen hebben. Denk maar aan een klein scheurtje of gaatje in de roofing. Water zoekt altijd een weg en kan over een zeer grote afstand insijpelen. De schade kan hierdoor enorm zijn. En wist u dat verzekeringen zich zelfs kunnen terugtrekken als blijkt dat u uw dak niet goed heeft onderhouden? Wij helpen u dit te voorkomen.

Wij plaatsen ook duivenpinnen zodat u geen last meer heeft van duiven en andere ongewenste vogels en de daarbij horende uitwerpselen en lawaai. Wij zetten de pinnen vast met bitumen. Daardoor kunnen wij een zeer lange garantie op de pinnen geven.

Onderhouds- en herstellingscontracten in gans België

Bij Dakwerken Roofit bieden wij jaarlijkse contracten aan waarbij wij het onderhoud van uw dak doen. Wij werken hiervoor over heel België. U hoeft zich geen zorgen meer te maken. U krijgt van ons een bericht wanneer er een nieuwe onderhoudsbeurt nodig is. Bij elke beurt bekijken wij ook de staat van uw dak. Als er herstellingen moeten gebeuren, dan bespreken wij dit ook met u. Uw dak is onze zorg!

Vernieuwing van uw plat dak

De levensduur van een plat dak is (helaas) niet oneindig. Soms is het beter om het dak te vernieuwen dan telkens opnieuw te moeten herstellen. Wij zoeken samen met u voor de beste oplossing. Wij bekijken daarbij ook de algemene staat van uw dakgoten en waterafvoer. Ook deze elementen aan een dak zijn cruciaal om een goede werking te garanderen. Onvoldoende of slechte waterafvoer leiden vaak tot ernstige schade: water dat overstroomt of doorsijpelt, waardoor uw dakconstructie blijvende schade kan oplopen. Wij werken tegelijk ook de dakranden af.

Kwaliteit en service bij Dakwerken Roofit in Antwerpen

U mag bij ons rekenen op uitstekende service en een perfecte afwerking. Onze medewerkers zijn ervaren en zeer betrokken. Wij werken altijd op maat en volgens uw wensen en geven daarbij scherpe garanties. Wij zijn gevestigd in Berchem maar werken ook in de gemeentes Antwerpen en in de hele regio rond Antwerpen. Onderhoudscontracten bieden wij over heel België aan.
Heeft u nog vragen over het vernieuwen, het isoleren, het onderhoud of de herstelling van uw dak? Contacteer ons via telefoon of via mail. Of u stuurt een bericht via het invulformulier op onze website. Samen met u zorgen wij ervoor dat u terug voor heel wat jaren gerust kunt zijn over de perfecte werking van uw dak.

Meer informatie