Dakwerken in Antwerpen

Bent u op zoek naar een bedrijf voor dakwerken in Antwerpen? Dakwerken Roofit bvba staat voor u klaar. Wij kunnen u van dienst zijn met diverse soorten dakwerken aan platte daken in Antwerpen en de omgeving daarvan. Dakwerken Roofit heeft ervaren en goed opgeleide dakdekkers in dienst, gespecialiseerd in platte daken, en kan u daarom vakkundig van dienst zijn met dakwerken te Antwerpen en omgeving. Wat mag u van ons verwachten? Een professionele werkwijze, een nette oplevering, een vriendelijke en betrokken houding van onze medewerkers, en dat alles tegen zeer scherpe tarieven.

Al onze materialen zijn getest door het WTCB en behoren tot het efficiëntste op de markt en voorzien van een Butgb en/of een Europees keurmerk.
We werken enkel met betrouwbare partners zoals: Recticel, AG-plastics, Belroof, Plastiek van Wauwe, Van Pelt, Quaeyheage Houthandel, …
Technische fiches van onze producten zijn op vraag verkrijgbaar!

Meer weten over dakwerken in Antwerpen, of een vrijblijvende offerte aanvragen? Bel ons dan gerust eens op 0490 11 11 11 om verder te informeren.

Roofit

Dakwerken Roofit bvba bestaat uit een hecht en betrokken team van professionele dakdekkers, die gespecialiseerd zijn in platte daken. Al vele jaren verzorgen wij dakwerken in Antwerpen en omgeving, tot grote tevredenheid van onze klanten. Omdat we altijd denken aan de lange termijn houden we streng toezicht op de kwaliteit van onze dakwerken in Antwerpen. Zo kunnen we u een dak opleveren dat vele jaren meegaat. Onze drang naar het leveren van kwaliteit leidt tot vele tevreden klanten. Dat is ook iets wat we terugzien in de referenties die we krijgen. Indien gewenst kunt u van ons enkele referenties krijgen over onze dakwerken in Antwerpen of omgeving.

dakwerken Roofit Antwerpen

Wij werken met een professioneel en hecht team dat er telkens naar streeft een zo goed mogelijk resultaat bij u af te leveren. We gaan voor een goede uitvoering met de beste materialen samen met een verzorgde aanpak onder hoge garanties. Ons team kan terugblikken op jarenlange ervaring in dak renovatie en nieuwbouw van platte daken. Wij werken telkens met het oog op lange termijn, onder ons streng gevoerde kwaliteitsbeleid. Reeds van 1992 actief en jaarlijks komen er een 100 tal referenties bij.

Hieronder sommen we op welke de dakwerken wij uitvoeren in regio Antwerpen:

Waarom kiezen voor een dakwerker uit Antwerpen?

Roofit houdt zich maar met één ding bezig: dakwerken van platte daken in Antwerpen en omgeving. Daartoe leveren wij diverse diensten. Zo kunt u ons inschakelen voor het isoleren van platte daken, het vernieuwen van goten en afkasting, en herstellingen of onderhoud. Wat kunt u verder verwachten van dakwerken in Antwerpen door Roofit?

  • Kwaliteit van onze dienstverlening: dakwerken in Antwerpen op hoog niveau, door top personeel;
  • Kwaliteit van de gebruikte materialen: onze materialen zijn getest door het WTCB en dragen een Butgb en/of een Europees keurmerk;
  • Maar liefst 10 jaar garantie op onze werkzaamheden;
  • De scherpste prijzen: we streven er altijd naar de goedkoopste te zijn!

De stad Antwerpen

Roofit kiest er expliciet voor om klanten in en rond de stad Antwerpen te bedienen. Dit maakt ons absolute kenner van de Regio. Men zou kunnen vragen waarom we niet buiten de Stad gaan of de hele Provincie Antwerpen bedienen, want dit is inderdaad een groter gebied. Als dakwerker merken we dat klanten niet de service krijgen die ze verdienen wanneer men actief wil zijn in een heel groot gebied, een snelle interventie of spoedige offerte is bij dergelijke dakwerkers niet mogelijk.

Over Antwerpen

De stad Antwerpen is de hoofdstad van de provincie Antwerpen met ruim 204 km² oppervlakte en telt ruim 520 000 inwoners. Het symbool van Antwerpen is zoals vele steden de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal. Daarbij is ook het nieuwe Museum aan de Stroom (MAS) een veel bezochte trekpleister in Antwerpen. De stad telt 9 districten met elk hun bestuur. De districten in Antwerpen zijn: Antwerpen, Berchem, Berendrecht-Zandvliet-Lillo, Borgerhout, Deurne, Ekeren, Hoboken, Merksem, Wilrijk. Roofit is actief in elk van deze districten, en heeft vele tevreden referenties opgebouwd.

Hieronder sommen we voor u de deelgemeenten van Antwerpen waar we al meerdere tevreden referenties hebben:

Staat uw regio hierboven niet vermeld? Geen probleem! Wij zijn actief in meer regio’s in Antwerpen. Contacteer ons vrij voor al uw vragen met betrekking tot dakwerken.

Kaart van Antwerpen

Contact opnemen met uw dakwerker uit Antwerpen

Wilt u Roofit inschakelen voor dakwerken aan uw plat dak te Antwerpen of omgeving? Of wilt u zich graag informeren naar de prijzen voor dakwerken? Neem dan eens contact met ons op door te bellen naar 0490 11 11 11. Wij kunnen ook een geheel vrijblijvende offerte voor u opstellen. Krijgt u ergens anders een goedkopere offerte? Neemt u ook dan gerust contact op, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen!

Neem contact

Gespecialiseerd in het renoveren en isoleren van platte daken. Sterke teams die gedreven
uw renovatie uitvoeren met de beste garanties! Drie vennootschappen onder een dak en
al 25 jaar actief. Dat kan Tellen!