Uw plat dak herstellen in regio Antwerpen, ga voor duurzaamheid

U heeft een plat dak in de regio Antwerpen en u wil dat dit altijd perfect in orde is? Dan kan u op Dakwerken Roofit rekenen. Van zodra u een probleem met uw plat dak vaststelt, contacteert u ons zo snel mogelijk. U kunt ons bereiken via telefoon, mail of via het invulformulier op onze website. Hoe vlugger uw plat dak is hersteld, hoe kleiner de gevolgen zijn. Wij komen bij u langs en bekijken grondig wat er aan uw plat dak moet gebeuren. Bij Dakwerken Roofit werken wij altijd op maat van de klant. U krijgt een uitgebreide offerte van ons, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan

Meer dan alleen uw dak herstellen

Wanneer wij uw dak komen herstellen, bekijken wij het hele plaatje. Zo kan het zijn dat er ook dakgoten, doorvoerbuizen of afkastingen aan herstelling toe zijn. Alle elementen aan en rond uw dak worden grondig door ons gecontroleerd. Onze vakmensen zijn gedreven en ervaren en wij werken uitsluitend met materialen van topkwaliteit. Daardoor kunnen wij u zeer scherpe garanties leveren. Als u uw dak door Dakwerken Roofit laat herstellen, dan bent u voor vele jaren gerust.

Herstelling en onderhoud van uw plat dak

DakrenovatieBij een plat dak is het, meer nog dan bij een hellend dak, cruciaal dat het perfect onderhouden wordt. De kleinste schade kan grote gevolgen hebben. Denk maar aan een klein scheurtje of gaatje in de roofing. Water zoekt altijd een weg en kan over een zeer grote afstand insijpelen. De schade kan hierdoor enorm zijn. En wist u dat verzekeringen zich zelfs kunnen terugtrekken als blijkt dat u uw dak niet goed heeft onderhouden? Wij helpen u dit te voorkomen.

Wij plaatsen ook duivenpinnen zodat u geen last meer heeft van duiven en andere ongewenste vogels en de daarbij horende uitwerpselen en lawaai. Wij zetten de pinnen vast met bitumen. Daardoor kunnen wij een zeer lange garantie op de pinnen geven.

Beter voorkomen dan genezen

Wij doen er alles voor om uw dak perfect te herstellen zodat u weer een aantal jaren verder kunt. Maar nog beter is het om gaatjes of scheurtjes in uw dakbedekking zo snel mogelijk op te sporen. Zo beperkt u ernstige waterschade. Wij kunnen u een onderhoudscontract aanbieden waarbij wij regelmatige controles van uw dak uitvoeren. Zo weet u altijd perfect of uw dak nog in orde is. Het gebeurt namelijk dat verzekeringsmaatschappijen bij waterschade een vergoeding weigeren uit te betalen als blijkt dat de waterschade afkomstig is van een beschadigd of versleten plat dak en dat u uw dak niet degelijk heeft onderhouden. Met de regelmatige controles die wij bij u uitvoeren, bent u altijd wettelijk in orde. U bespaart zichzelf heel wat ellende en zorgen door schade te voorkomen.

Waarvoor kunt u bij Dakwerken Roofit nog terecht?

Wij herstellen alle platte daken en maken dat uw dak terug als nieuw is. Als uw dak toch eerder aan vervanging toe is dan het te herstellen, dan bieden wij oplossingen op uw maat aan. U wil bijvoorbeeld uw dak laten isoleren? Dit doen wij ook voor u. Wij werken altijd volgens de gangbare wettelijke normen. Zo komt u waarschijnlijk in aanmerking voor premies voor dakrenovatie en -isolatie. Vraag ons gerust raad hierover.

Naast het uitvoeren van dakherstellingen plaatsen wij ook duivenpinnen. Deze vermijden dat deze vogels lawaai op uw dak maken. En het vermijdt ook heel wat uitwerpselen, welke een schadelijke invloed op uw dak kunnen hebben.

Dakwerken Roofit, uw partner voor een perfect plat dak

Wij zijn werkzaam in de regio Antwerpen. Maar ook ver daarbuiten herstellen wij uw dak. Contacteer ons voor al uw vragen over uw plat dak: herstelling, onderhoud vernieuwing of isolatie. Ga vooral niet zelf aan de slag. Zelf aan uw dak werken kan blijvende schade aanrichten en kan leiden tot hoge kosten. Wij nemen de zorgen van uw dak op ons en werken zeer professioneel en snel. Wij starten de werken op de vooraf vastgestelde datum en wij werken binnen de vooropgestelde tijd. Bij Dakwerken Roofit zorgen wij ervoor dat u zo weinig mogelijk hinder ondervindt tijdens de werken. Heeft u zorgen over uw dak? Deel ze met ons, wij lossen ze voor u op!

Meer informatie