Wat kost een dak?

Een prangende vraag die u zich misschien al een tijdje stelt? Wat kost nu eigenlijk een nieuw dak? Ben jij aan het bouwen of aan het verbouwen en heb je interesse in het plaatsen van een nieuw dak. Dan zijn wij de partner die u zoekt, niet alleen zorgen wij voor de beste prijs, wij zorgen ook voor de beste kwaliteit wat betreft platte daken isoleren, platte daken renoveren, het onderhoud en de herstelling van jouw dak en de vernieuwing van jouw dak, dakgoten en afkasting. Wij vertellen jou graag mee over hoeveel een dak nu precies kost. Lees het hieronder.

Hoe komen wij tot een correcte prijs?

Wanneer wij de prijs correct willen bepalen is het aangeraden een afspraak te maken, op die manier kunnen wij tot bij u komen om het volledige geheel te bekijken. Dit doen we uiteraard volledig gratis. Wij vormen een beeld van welke werken er precies uitgevoerd moeten worden en gaan de slag met een offerte indien u dit wenst. Wanneer de offerte voor u in orde is, kan u ons even opbellen of een mailtje sturen en dan nemen wij u op in onze wachtlijst. Een week voor de werken gaan uitvoeren bellen wij u op voor een afspraak. Bovendien is in onze prijzen reeds alles voorzien, wanneer we starten met de werken zijn er dus geen onvoorziene kosten waar u later tegenaan loopt. 

Ergens anders goedkoper?

Wanneer u ergens anders een offerte heeft aangevraagd met een goedkopere prijs zijn wij uiteraard bereid erover te praten. Wij houden het graag concurrentieel en willen uiteraard de beste prijs voor onze klanten. Wanneer de offerte van een concullega beschikt over dezelfde uitvoering en materialen zijn wij bereid om onze offerte te herbekijken. Op die manier kunnen wij u altijd de beste en goedkoopste prijs garanderen. 

Garantie op onze werken

Wij zorgen voor u dak, ook op lange termijn. Bij ons krijgt u een garantie van maar liefst 10 jaar op de uitgevoerde werken. Wij verzekeren u dat uw dak na 30 jaar nog steeds in goede staat verkeert. Waarom? Wij hebben jarenlange ervaring en werken steeds met professionele vakmannen, zij weten hoe ze een dak moeten afwerken met precisie en efficiëntie. De beste kwaliteit en een perfecte aflevering van uw dak is voor ons dagelijkse kost. Bovendien werken wij steeds met de beste materialen en producten en houden we rekening met de duurzaamheid ervan. De materialen zijn steeds getest door het WTCB en behoren tot de beste die er zijn. Ook bevatten ze allemaal de nodige keurmerken. Bij ons kunt u dus rekenen op de beste service en uitstekende kwaliteit. 

Meer informatie

Wenst u graag meer informatie? U kan ons altijd bereiken voor vragen of meer informatie op het telefoonnummer: 0490 11 11 11. Of u kan ons contactformulier invullen op de website, wij zullen zo snel mogelijk bij u terug komen. Ook voor een offerte aan te vragen kan u steeds bij ons terecht. Wij kijken er naar uit van u te horen!