Dakwerken in Wijnegem nodig?

Dakwerken Roofit bvba is hét bedrijf om in te schakelen voor dakwerken aan platte daken in Wijnegem en omgeving. Als ervaren dakdekkersbedrijf dat al sinds 1992 werkzaam is in de omgeving zijn we inmiddels een heus begrip geworden. De vele positieve referenties die we jaarlijks binnenkrijgen bevestigen steeds weer dat we doen wat we beloven, namelijk het leveren van dakwerken in Wijnegem van de hoogste kwaliteit. Last van waterschade of een lekkage? Moet uw dak geïsoleerd worden? Wilt u de levensduur van uw dak verlengen?

Schakel Dakwerken Roofit in voor de volgende dakwerken te Berchem:

Voor al deze dakwerken te Wijnegem en meer staat ons hechte team voor u klaar, wij gaan altijd professioneel te werk. Vraagt u gerust eens een prijsopgave op maat aan. Kunt u ergens anders een betere offerte krijgen? Neemt u dan gewoon contact met ons op en wij maken het in orde.

dakwerken Wijnegem

 

Dakwerken in Wijnegem door Dakwerken Roofit

De dienstverlening op het gebied van dakwerken aan platte daken in Wijnegem van Dakwerken Roofit is divers. Zo zijn wij onder meer in te schakelen voor herstel- en onderhoudswerkzaamheden, de isolatie van platte daken of voor het vernieuwen van goten en afkasting. Dakwerken te Wijnegem door Dakwerken Roofit laten uitvoeren betekent verder:

  • Kwaliteit van onze dienstverlening: dakwerken in Wijnegem op hoog niveau, door top personeel;
  • We maken gebruik van de beste materialen: onze materialen zijn getest door het WTCB en dragen een Butgb en/of een Europees keurmerk;
  • We bieden u 10 jaar garantie op onze werkzaamheden;
  • Zeer lage tarieven: wij willen de goedkoopste zijn!

Over Dakwerken Roofit

Dakwerken Roofit bvba is actief sinds 1992 en mag jaarlijks vele positieve referenties over onze dakwerken te Wijnegem ontvangen. We hebben een sterke drang naar het leveren van kwaliteit en daarom hanteren we een streng kwaliteitsbeleid. De professionele dakdekkers van Dakwerken Roofit willen u namelijk graag een dak kunnen opleveren dat op de lange termijn goed blijft. U mag daarom niets minder dan het beste van ons verwachten. Als u geïnteresseerd bent in referenties over onze dakwerken in heel regio Antwerpen kunt u deze gerust aanvragen.

dakwerken Roofit Antwerpen

Ons werkgebied

Contact opnemen voor uw dakwerken in Wijnegem

Contact met ons opnemen over onze dakwerken te Wijnegem? Dat kan door te bellen naar 0490 11 11 11. Buiten werktijd en in het weekend kunt u ook contact opnemen door een e-mail te sturen of het contactformulier in te vullen.

Neem contact