Dakwerken in Merksem

Bent u woonachtig in Merksem en op zoek naar een bedrijf dat dakwerken in Merksem voor u kan verrichten? Dakwerken Roofit bvba bestaat uit een hecht team van ervaren en professionele dakdekkers die graag dakwerken te Merksem voor u zouden uitvoeren. Wij zijn dakdekkers in het breedste zin van het woord en kunnen u verschillende dakwerken in Antwerpen uitvoeren. Zo kunnen we platte daken isoleren, daken repareren, onderhouden en zelfs vernieuwen.

Als professionele dakdekkers leveren we altijd kwaliteit en staan we garant voor een nette oplevering. Voor dakwerken in Merksem bent u bij ons dus zeker aan het goede adres. Benieuwd naar wat we allemaal voor u kunnen betekenen? Bel gerust naar 0490 11 11 11 en informeer eens verder!

dakwerken in merksem

Een dakwerker met referenties in Merksem

Dakwerken in Merksem door Dakwerken Roofit en kwaliteit gaan hand in hand. Wij prijzen onszelf om de kwaliteit van onze diensten. Deze zijn altijd van hoog niveau, door de beste dakdekkers. Daarbij maken we gebruik van materialen die getest zijn door het WTCB en een Butgb en/of Europees keurmerk dragen. Deze zijn dus van uitstekende kwaliteit. We bieden onze dakwerken te Merksem aan tegen de beste tarieven die u kunt vinden en geven u daar ook nog eens 10 jaar garantie op. U kunt bij ons terecht voor de volgende werkzaamheden:

  • Herstellingen en onderhoud;
  • Isolatie van platte daken;
  • Vernieuwen van goten en afkasting.

De expertise van Dakwerken Roofit

Dakwerken Roofit bvba is als dakwerker in regio Antwerpen actief sinds 1992 en mag jaarlijks vele positieve referenties over onze dakwerken te Merksem ontvangen. We hebben een sterke drang naar het leveren van kwaliteit en daarom hanteren we een streng kwaliteitsbeleid. De professionele dakdekkers van Dakwerken Roofit willen u namelijk graag een dak kunnen opleveren dat op de lange termijn goed blijft. U mag daarom niets minder dan het beste van ons verwachten. Als u geïnteresseerd bent in referenties over onze dakwerken te Merksem kunt u deze gerust aanvragen.

Dakwerken Roofit

Over regio Merksem

Merksem is bij Dakwerken Roofit heel bekend, en omgekeerd ook! De stad Merksem kent in totaal 40 000 inwoners waarvan er al een mooi aantal tevreden referenties zijn van onze dakwerken. Het lijkt alsof de deelgemeente van Antwerpen een dichtbebouwd gebied van de stad is maar Merksem heeft ook heel wat groene gebieden zoals het kasteel Bouckenborgh. Een ander bekende ‘attractie’ in Merksem is het Sportpaleis en de Lotto Arena. Hier heeft elke Vlaming of Belg wel één keer in zijn of haar leven een concert bijgewoond.

Een overheersend deel van Merksem is het verkeer. De ring van Antwerpen loopt vanuit het westen om Merksem heen en splitst zich af in de A12 en de Bredabaan. Deze laatste loopt van Noord naar Zuid door Merksem en men kan zeggen dat de Bredabaan in Merksem als een ware flessenhals fungeert. Dit houdt Dakwerken Roofit niet tegen om klanten in het Merksemse te bedienen, aangezien dit één van de gebieden is waar wij vele tevreden referenties hebben!

Werkgebied in Merksem

Dakwerken in Merksem uitvoeren? Neem vrijblijvend contact

Wilt u contact met Dakwerken Roofit opnemen over onze dakwerken te Merksem? Dat kan telefonisch door te bellen naar 0490 11 11 11. In de avonden en in het weekend kunt u ons ook een e-mail sturen of het contactformulier invullen. Wilt u dat we een vrijblijvende offerte voor u opstellen? Vraag deze dan gerust bij ons aan.

Meer informatie