Dakwerken in Edegem nodig?

Heeft u een dakdekkersbedrijf voor dakwerken in Edegem of omgeving nodig? Bij Dakwerken Dakwerken Roofit bvba kunnen we verschillende soorten dakwerken te Edegem voor u uitvoeren. Zo kunnen we bij een lekkage of bij waterschade uw dak repareren, uw dak van een onderhoudsbeurt voorzien om de levensduur te verlengen, of uw platte daken isoleren. Wij zijn zeer professioneel en gespecialiseerd op het gebied van dakwerken te Edegem.

Onze dakdekkers, een hecht team van vriendelijke en betrokken mensen, heeft veel ervaring en beschikt over de juiste papieren om uw klus te klaren. Wij beloven kwaliteit en voegen de daad bij het woord, iets dat ook blijkt uit de positieve referenties die we altijd binnenkrijgen. Neem dus gelijk contact op als u Dakwerken Roofit wil inschakelen voor dakwerken te Edegem.

dakwerken in Edegem

Dakwerken in Edegem door Dakwerken Roofit

Dakwerken Roofit staat bekend om de kwaliteit van haar dakwerken in Edegem en de kwaliteit van de materialen die we gebruiken. Zo zijn al onze materialen getest door het WTCB en dragen ze een Butgb en/of een Europees keurmerk. Wij bieden maar liefst 10 jaar garantie aan op al onze werkzaamheden en voeren deze ook nog eens uit tegen de laagste prijzen die u maar vinden kunt. Kan een ander bedrijf u een betere offerte aanbieden? Neemt u dan eens contact met ons op, en wij doen u een beter voorstel. Schakel Dakwerken Roofit in voor de volgende dakwerken te Edegem:

  • Herstellingen en onderhoud.
  • Isoleren van platte daken;
  • Vernieuwen van goten en afkasting;

Over Dakwerken Roofit

Dakwerken Roofit bvba is een hecht bedrijf dat bestaat uit een team van professionele dakdekkers uit Antwerpen. Al sinds geruime tijd specialiseren wij ons in dakwerken in Edegem en omgeving, tot grote tevredenheid van onze klanten. We willen u dakwerken te Edegem opleveren die nog lang mee gaan en daarom houden we streng toezicht op de kwaliteit van onze werkzaamheden. Onze drang naar het leveren van kwaliteit heeft tot vele tevreden klanten geleid. Dit zien we ook terug in de vele referenties die we jaarlijks binnenkrijgen. Indien gewenst kunt u van ons enkele referenties krijgen over onze dakwerken in Edegem of omgeving.

dakwerken Roofit Edegem

Ons werkgebied

Neem contact op voor uw dakwerken in Edegem

Wilt u Dakwerken Roofit inschakelen voor dakwerken te Edegem of omgeving of wilt u meer weten? Neem dan gelijk contact met ons op door te bellen naar 0490 11 11 11. Wij kunnen ook een geheel vrijblijvende offerte voor u opstellen. Krijgt u ergens anders een goedkopere offerte? Dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen!

Neem contact